Start med gratis rådgivning

Vi tilbyder gratis og uforpligtigende rådgivning. Med over 20 års teknisk IT-erfaring, kan vi hjælpe med teknikken på alle niveauer og på alle typer af online-systemer og webudvikling. Vi hjælper med at planlægge strategien og anbefale systemerne. Vi kan med fordel varetage den tekniske projektrolle også overfor designbureauet. Tag os med ved bordet allerede fra starten af, og opnå en væsentlig besparelse blandt andet ved valg af platform og design.


Webshop

Der findes mange forskellige løsninger på hvordan man laver en webshop. Vi har over 20 års erfaring og var med fra starten, da Danmark blev online og butikker begyndte at blomstre op på internettet. I dag er det et helt andet game, der er mange systemer at vælge imellem. Lad os hjælpe og rådgive med at åbne en webshop.


Databaseadministrator

Vi arbejder i strukturerede og organiserede miljøer som databaseadministrator på mange systemer. Vi kender til alle typer af database værktøjer og bruger special software til at gemme og organisere data, som fx finansiel information som vigtige kundedata. Vi sørger for, at data er tilgængelige for brugerne og samtidig er sikre mod uautoriseret adgang.

Vi arbejder med

  • Klient HTML5, CSS+, JavaScript
  • Frameworks jQuery, Bootstrap, Angular
  • Server ASP.NET, PHP, C++, C#
  • DatabaserOracle, MSSql, MySql
  • Kontakt os nu