Start med gratis rådgivning

SoMe marketing på de sociale medier, er et område i dag, der kræver en del gennemtænkning og planlægning. Der er mange sociale medier at benytte, alle med forskellige hensigter, målgrupper og teknisk setup. Vi tilbyder gratis rådgivning indenfor alle de sociale medier, herunder Facebook, Instagram, YouTube, Snapchat, LinkedIn, Twitter, TikTok, Pinterest med flere..


Facebook

Vi er autoriseret Facebook udvikler og har derfor stor teknisk viden om Facebook på programmeringsniveau. Derfor kan vi også hjælpe med hele den teknisk setup af SoMe på Facebook. Lær selv at kontrollere og styre dine Facebook kampagner og udvid de gode kampagner og frasorter de mindre gode. Vi igangsætter det hele for dig, både med dit eget bureau eller med andre bureauer. Det vigtige er at teknikken er på plads.


Instagram

Som autoriseret Instagram udvikler har vi, sammen med den tekniske viden om Instagram på programmeringsniveau, også indsigt i metoder og værktøjer vedr. Instagram SoMe styring. Vi kender hele processen med oprettelse af sponsorerede indlæg til brands, der ønsker at komme foran til dit publikum. Vi kender til affiliate setup og lav kommissionen på at sælge andre mærkers produkter. Vi hjælper kunder med oprettelse og salg af et fysiske eller digitale produkter eller tilbud om betalingstjenester og Instagram-butik.

Vi arbejder med

  • Social Media Landing LinkedIn, Facebook, Instagram, TikTok, Twitter, Pinterest, Youtube
  • Social Media Værktøjer SocialPilot, Funnel, SocialBee, Later, Canva, Unfold
  • Kontakt os nu