SMS Betalingssystem

Benyt SMS som mikro betalingssystem med overtakserings SMS, gennem alle operatørerne i Danmark. Det kan være I ønsker at sætte et system op hvor brugerne og kunderne kan betale for elektroniske produkter som leveres direkte automatisk med det samme, evt. som en tekst kode sammen med den SMS som sendes ud i forbindelse med betalingen. Det kan også bruges som betaling for porto, konkurrencer eller forskellige former for donationer.


SMS Konkurrencer

SMS-gateway med eller uden overtaksering (Modtagerbetaling for SMS) kan simpelt og nemt bruges til alle former for konkurrencer. SMS-gateway systemet gemmer alle indgående og udgående SMS, som gør det både nemt for brugerne, kunderne og jer at holde styr på konkurrencen. Vi tilbyder jeres eget korte navn og korte telefonnr. Et navn kunne fx være SPIL eller VIND. Et kort telefonnr. er typisk på 4 ciffer fx 1231, 1919, 1999 eller 1920.


SMS Notifikationer

SMS-gateway kan også programmeres til notifikationssystem med både indgående og udgående SMS eller udelukkende udgående SMS, og både med eller uden overtaksering (Modtagerbetaling for SMS). SMS læses stadigvæk af mange flere brugere hyppigere og hurtigere end at sende en e-mail. SMS-gateway kan indbygges i alle former for notifikationssystemer på tværs af alle hjemmesidetyper og platforme. Vi rådgiver gerne gratis om det tekniske setup.

Vi arbejder med

  • Klient HTML5, CSS+, JavaScript
  • Frameworks jQuery, Bootstrap, Angular
  • Server ASP.NET, PHP, C++, C#
  • DatabaserOracle, MSSql, MySql
  • Kontakt os nu