Start med gratis rådgivning

Lad os tage en samtale om hvordan vi kan hjælpe jer med Googles værktøjer. Vi kan varetage alt fra den tekniske projektrolle vedr. planlægningen af Googles værktøjer helt frem til opsætningen og rapporteringen af alt indenfor Googles værktøjer. Det er også vigtigt man arbejder med kombinationen af jeres SEO Strategi og jeres Google Ads kampagner. Vi kan også varetage projektlederrollen overfor jeres mediebureau, for at I opnår udnyttelse.


Google AdWords hedder nu Google Ads

Vi hjælper med og sørger for optimal udnyttelse af Google Ads så jeres kampagner når korrekt ud til alle potentielle kunder, når de søger efter virksomheder som jeres på Google Søgning og Maps. Der betales kun til Google for resultater, når kunder klikker sig videre til jeres hjemmeside eller ringer til jer fra Google. I kan også med fordel bruge CryLemon som ”second opinion” til de kampagner jeres medie bureau allerede har sat op. Vi holder jeres kampagner op imod den SEO Strategi I har sat op til jeres hjemmeside, samt op imod Google Analytics for at I opnår fuld udbytte af jeres Google Ads.


Google Analytics og Google Search Console

Google Search Console-værktøjer og -rapporter hjælper jer med at måle jeres hjemmesides søgetrafik og ydeevne, samt løser problemer og få jeres hjemmeside til at skinne i Googles søgeresultater. Vi hjælper med den rigtige tekniske opsætning for hele strategien for jeres virksomhed. Samspillet mellem jeres domæne og alle sider og undersider på hjemmesiden er vigtigt. Vi kan opsætte mål og Metadata korrekt, så SEO udnyttelsen er i top, og til dette bruger vi både Google Analytics og Google Search Console, sammen med vores tekniske viden om hjemmesider og deres opbygning.

Vi arbejder med

  • SEO Relateret Værktøjer Google AdWords, Google Analytics, Google Search Console, Metadata
  • Google Maps Værktøjer Google Maps, Google Earth, Googler Business Profile Manager
  • Andre Google Værktøjer Google Drive, Google News, Google Disk, Google Shopping
  • Kontakt os nu