Start med gratis rådgivning

Vi tilbyder gratis hjælp til jeres App udvikling, kravspecifikation og strategi. Få mere ud af jeres App budget, øg jeres Apps succespotentiale og få hjælp til jeres App strategi samt gratis App rådgivning. Bemærk at en App skal vedligeholdes og tilpasses løbende efter krav fra Apple og Google. Overvej altid alligevel om det er nødvendigt at have en App eller om en mere simple løsning som en mobil hjemmeside er nok.


Native App

Native-løsninger er Apps, der er udviklet til én bestemt type platform – f.eks. iOS eller Android. Skal App’en udkomme på iOS og Android skal der udvikles to kodebaser: Én kodebase til iOS og én kodebase til Android. Med en native-App er der altid fuld adgang til enhedernes hardware samt de nyeste funktioner som stilles til rådighed af Apple og Google under iOS og Android.


Hybrid App

Hybrid-løsninger er Apps, der benytter en kombination af App og webteknologi. Fx. gennem frameworks og platforme som React Native, Xamarin, Flutter eller Cordova. I en hybrid App udvikles App’ens kildekode i ét sprog, som dernæst bliver oversat til en iOS- og/eller Android app. Udviklingen af App’en sker gennem webteknologi uden hensyntagen til de enkelte platforme (iOS og Android).

Vi arbejder med

  • Devices iPhone, iPad, Android telefoner og Tablets
  • Frameworks jQuery Mobile, PhoneGap, Cocoa Touch, Swift
  • Partnerskaber Apple Store, Google Play, Facebook, Instagram, TikTok
  • Kontakt os nu